Gratis ophaal snoeiafval bij u thuis

TERNEUZEN – Is uw tuin al lenteklaar? Wellicht bent u volop bezig en heeft u veel snoeiafval en grof groenafval. Op dinsdag 11 en 25 april komen we dit gratis bij u ophalen. Deze ophaalronden vinden plaats in het kader van de campagne ‘Meer groen, gewoon doen’. Hiermee vraagt de gemeente aandacht voor het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval.

Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalmogelijkheid op 11 april, meld u dan voor maandag 10 april 12.00 uur aan via het contactformulier, tel. 14 0115 of whatsapp tel. 06-1092 6498. Voor de ophaalmogelijkheid op 25 april kunt u zich tot 24 april 12.00 uur aanmelden.

Hoe aanbieden?
U mag maximaal 2 m3 snoei- of grof groenafval per adres aanbieden. Onder grof groenafval verstaan we: takken, snoeihout, boomstammen en dergelijke. Bielzen, schuttingen of ander niet composteerbaar afval wordt niet meegenomen.Het snoei- of grof groenafval moet gebundeld aan de openbare weg worden aangeboden. Bundels mogen niet langer zijn dan 2 meter en niet zwaarder wegen dan 20 kilogram.
Er is geen vaste inzamelroute.

Lees ook:Gratis ophaalmogelijkheid snoeiafval
Lees ook:Snoeiafval ophalen
Lees ook:Snoeiafval of grof groenafval laten ophalen?
Lees ook:Ophalen snoeiafval en grof groenafval!
Lees ook:Ophalen snoeiafval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>