Wilt u een grotere of extra groene container?

TERNEUZEN – Heeft u een kleine groene container (140 liter) en zou u liever een grotere willen (240 liter)? Of wilt u een groene container extra? Dat kan! Het omwisselen of brengen van een extra container is gratis. U krijgt er bovendien een gratis zak compost bij.

U kunt het zelf inplannen via onze website www.terneuzen.nl door op het container-icoontje te klikken of geef het aan ons door via tel. 14 0115. Voorwaarde voor het verkrijgen van een extra groene container is dat het perceel waarop u woont minimaal 250 m2 is.

Lees ook:Zaagsel als wondermiddel tegen vastvriezende containers?
Lees ook:Kerstboom eruit
Lees ook:Vrachtwagen raakt container kwijt!
Lees ook:Nieuw afvalsysteem
Lees ook:Excursie ‘De reis van uw gft-afval’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>