Opening Natuurgeneeskundige groepspraktijk

WALSOORDEN – Wethouder Frank van Driessche van de gemeente Hulst opent zaterdag 27 mei in die plaats een  Natuurgeneeskundige groepspraktijk met eigen Herboristerie-Apitheek en éérste Bijenluchtcentrum van de BENELUX. Dat doet hij om 14.00 uur.
 ”Ik ben geregistreerd Naturopaat, samen met mijn collega Ann Smets openen wij op zaterdag 27 en zondag 28 mei openen wij onze nieuwe natuurgeneeskundige groepspraktijk ‘Corpus-Mentis’ in Walsoorden”, stelt Mirjam Hofman.  Deze praktijk is uniek in zijn vorm, met als specialisatie “Apitherapie”. In de volksmond beter bekend als bijengeneeskunde. Apitherapie wordt al eeuwenlang met veel succes toegepast voor tal van aandoeningen. Het kent vooral veel aanhang in Azië, de USA, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en de voormalige Oostbloklanden.

Lees ook:Kijken bij de Zeeuwse AH-boeren!
Lees ook:Asbestvrijbrood bij ‘t Stoepje!
Lees ook:Politie-leiderschapsonderwijs maakt omslag naar operationeel leiderschap!
Lees ook:Actie met een bijsmaakje?!?
Lees ook:Souburgse tandarts verhuist

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opening Natuurgeneeskundige groepspraktijk

 1. Liane Bosschaert-Stor

  allereerst Ann en Miriam: wat gaaaaaf dat dit gelukt is! Proficiat … ; hebben jullie nog wat meer informatie over api therapie? bijv duur; kosten; al dan niet in aanmerking voor verzekering? Ik kan doorverwijzen … dus contact?
  goed weekend!
  Hartegroet
  Liane (en Peter die is gebleven 😉)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>