Claverveld

MIDDELBURG - Tussen West-Souburg en Vrijburg gaat de gemeente Vlissingen van start met de nieuwbouwwijk ‘Claverveld’. In totaal zullen er op termijn 150 woningen gebouwd worden. Groen, rust en ruimte staan centraal in het plan.

Bijeenkomst 7 april

Vrijdag 7 april 2017 is er een 1e bijeenkomst voor mogelijke toekomstige bewoners of geïnteresseerden over de wijk Claverveld in het stadhuis in Vlissingen. U kunt tussen 16.00 uur en 18.00 uur of tussen 19.00 uur en 21.00 uur een kijkje komen nemen en meedenken over de wijk. Op bovenstaande vragen horen wij dan graag uw mening. Op deze manier kunnen we een zo goed mogelijk aanbod creëren. Wij hopen u te verwelkomen om mee te denken over Claverveld.

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Lees ook:Nieuwbouwwijk Claverveld
Lees ook:Bijeenkomsten Claverveld goed bezocht
Lees ook:Zeeuwse ontwikkelende partners voor Claverveld fase 1
Lees ook:Claverveld
Lees ook:Overeenkomst woonwijk Claverveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>