Op de rode loper bij jarige Blue Magic Zonnestudio

VLISSINGEN – De bezoekers van de Vlissingse Blue Magic Zonnestudio worden deze week nog meer in de watten gelegd dan ze al gewend zijn. Ze genieten er van gastvrijheid, worden prachtig bruin en krijgen prima service. Deze week  viert Blue Magic Zonnestudio de derde verjaardag en dat mogen de klanten meevieren. De rode loper is voor ze uitgelegd, er zijn lekkere hapjes en drankjers, versieringen en een aantrekkelijke actie waardoor de gasten goedkoper dan ooit mogen zonnenn. “In verband met de enorme drukte hebben wij besloten om onze actie met maar liefst 3 dagen te verlengen”, aldus één van de eigenaars dinsdagnamiddag tegen Zeeland.Blog. Ze gaan door tot en met vrijdag 14 april. 15 minuten zonnen kost 4,95 euro en 20 minuten slecht 7,50 euro.

 

En de klanten worden deze week ook nog eens getrakteerd op een goodiebag vol met verrassende zon-gerelateerde gadgets. Blue Magic Zonnestudio is aan de Scheldestraat 13. Telefoon: 0118-853400.

Lees ook:Afrika actie restaurant Waterfront loopt goed!
Lees ook:Zeeuws echtpaar wint 200.000 euro in Euro Loterij!
Lees ook:Cafe’s langer open!
Lees ook:Magic Unlimited deze zomer in Domburg!
Lees ook:Circus Renz International slaat Oostkapelle over!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>