Smakelijk Pasen

MIDDELBURG – Wie wil er geen smakelijk Pasen? In ons land is dat inmiddels ook een traditie. Een heerlijk Paasontbijt, de hele dag door lekkernijen, waaronder paaseitjes en andere chocolade lekkernijen, hapjes en vanavond het paasdiner. Dit jaar zijn de asperges favoriet. Dus was ik vanmorgen vroeg al druk bezig met de voorbereidingen. eet smakelijk!

 

 

 

Foto’s: MarcelvdVoort

Lees ook:In hotel Arion: Smakelijk nieuwjaar!
Lees ook:Circus Sijm bouwt op in Vlissingen + Foto’S
Lees ook:Lente tip (9): Lekker aan de Zeeuwse asperges!
Lees ook:Zomer tip (4): Domburg verveelt nooit!
Lees ook:Koninginnedagtraditie? Op jacht naar de oranjetompouce!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>