Zonnige Pasen

MIDDELBURG – Toch nog een zonnige Pasen, vandaag zondag. Hoewel fris, toch lekker om er even op uit te gaan. Met of zonder hond. Met of zonder kinderen. gewoon even lekker naar buiten, dooor stad of sgtreek. Heerlijk!

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Heerlijke zomer!
Lees ook:Smakelijk Pasen
Lees ook:Zeeland maakt zich op voor Pasen!
Lees ook:Zonnig Vlissingen!
Lees ook:Zomer tip (9): Zeeland, BBQ-land!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>