Dood echtpaar

KOUDEKERKE / MIDDELBURG -  Politie en justitie hebben definitief vastgesteld dat de slachtoffers van het geweldsincident op donderdag jl. aan de Koudekerkse Verlengde Dishoekseweg de 43-jarige man en zijn 39-jarige vrouw uit Middelburg zijn. Het zou gaan om een dodelijk familiedrama.

Deze constatering is gedaan aan de hand van het uitgebreide forensische onderzoek; de sectie, welke zaterdag zijn uitgevoerd en de zogenaamde confrontaties, die zondag met bekenden van de slachtoffers hebben plaatsgevonden.

Vuurwapen

Verder is uit het politieonderzoek gebleken dat de slachtoffers door schoten uit een vuurwapen zijn omgekomen. Op de vindplaats van de slachtoffers is een pistool aangetroffen.

Lees ook:Man vermoordt vrouw en pleegt daarna zelfmoord
Lees ook:Balletjespistool onderschept!
Lees ook:Identiteit vermoorde man bekend!
Lees ook:Wapens en drugs in auto!
Lees ook:Man in bezit van vuurwapen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>