Snoeiafval ophalen

TERNEUZEN – “Wat een grote belangstelling voor onze service om gratis uw snoeiafval bij u thuis op te halen”, meldt een woordvoerder van de gemeente Terneuzen. “Op 25 april staat de tweede ronde op het programma. En we hebben besloten nog een ronde toe te voegen op 9 mei. Wilt u hiervan gebruikmaken? Meldt u zich dan voor respectievelijk maandag 24 april en 8 mei 12.00 uur aan. Dit kan via het contactformulier op de website, tel. 14 0115 of WhatsApp tel. 06-1092 6498.

Per adres mag u maximaal 2 msnoei- of grof groenafval aanbieden. Onder groenafval verstaan we snoeihout, takken, boomstammen en dergelijke. Let op: bielzen, schuttingen of ander niet composteerbaar afval nemen wij niet mee. U kunt het snoei- of grof groenafval gebundeld aan de openbare weg leggen. De bundels mogen niet langer zijn dan 2 meter en niet meer wegen dan 20 kilogram. Er is geen vaste inzamelroute.”

Lees ook:Gratis ophaalmogelijkheid snoeiafval
Lees ook:Snoeiafval of grof groenafval laten ophalen?
Lees ook:Gratis ophaal snoeiafval bij u thuis
Lees ook:Ophalen snoeiafval en grof groenafval!
Lees ook:Ophalen snoeiafval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>