Zoektocht eigenaren grafmonumenten in Koudekerke

KOUDEKERKE – De gemeenteraad van Veere heeft vorig jaar besloten om nieuwe ruimte te maken op de begraafplaats aan de Biggekerksestraat te Koudekerke. Vanaf april 2018 starten we met het ophogen van twee grafvelden. De grafvelden worden 80 centimeter opgehoogd. Bestaande graven worden niet geruimd en de grafstenen worden tijdelijk opgeslagen. De grafmonumenten kunnen op verzoek van nabestaanden worden terug geplaatst. De nabestaanden moeten wel zelf het initiatief nemen want voor de gemeente zijn zij onbekend. Inmiddels zijn er 15 reacties ontvangen.

Via borden op de begraafplaats, aankondigingen in de media en op internet roepen we nabestaanden op zich bij ons te melden. Sinds april 2016 staan er al borden met een oproep op de begraafplaats. De nieuwe borden geven aan dat we de monumenten vanaf begin april 2018 gaan verwijderen.

Nabestaanden kunnen zich tot en met 31 maart 2020  melden via [email protected] of (0118) 555 444 om aan te geven wat er met het monument moet gebeuren. Meer informatie staat op http://www.veere.nl/begraafplaatsen

Lees ook:Uitbreiding begraafplaats!
Lees ook:Beleid begraafplaatsen!
Lees ook:Verwijderen grafmonumenten!
Lees ook:Vrijwilligers noodopvang vluchtelingen!
Lees ook:Goese graven verdwijnen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>