Europese werkconferentie over toekomst thuiszorg

VLISSINGEN - Vier Europese thuiszorgaanbieders zijn door de Europese Unie gevraagd vanuit verschillende invalshoeken te kijken hoe de zorg voor mensen thuis toekomstbestendig gemaakt kan worden. In ieder land vindt een SafeAge werkconferentie plaats. De vierde en laatste werkconferentie vindt plaats op 20 en 21 april bij WVO Zorg. Aan de orde komen thema’s als technologie, participatie, ondersteuning en vrijwilligers en de medewerker van de toekomst.

SafeAge staat voor Sustainable Ageing Future Europe. Dit is een door de EU gesubsidieerd project waarin een aantal Europese thuiszorgaanbieders samenwerken. Naast WVO Zorg nemen in het project deel zorginstellingen uit Zweden, Finland en Italië. In ieder land vindt een werkconferentie plaats met als doel van elkaar te leren en door samen naar de toekomst te kijken. Naast de buitenlandse deelnemers zijn o.a. ook andere Zeeuwse zorginstellingen, scholen en welzijnsorganisaties aanwezig bij de conferentie.

Lees ook:Vacatures Zeeuwse Zorg nemen toe
Lees ook:ADRZ doet mee voor NIAZ-jaarprijs
Lees ook:Martin van Rijn tegen FNV: Kom weer onderhandelen!
Lees ook:BeestenBende in Middelburg!
Lees ook:Bond tegen vloeken in Tholen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>