Man vermoordt vrouw en pleegt daarna zelfmoord

KOUDEKERKE  - Politie en justitie hebben vastgesteld dat de man op de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke eerst de vrouw met een pistool heeft doodgeschoten en daarna zichzelf met datzelfde vuurwapen van het leven heeft beroofd.

Het politieonderzoek is afgerond. Er is een groot forensisch sporenonderzoek uitgevoerd. De sporen zijn daarna bestudeerd. Ook zijn vele getuigen gehoord en heeft er onderzoek in de woning van de slachtoffers plaatsgevonden. Zaterdag jl. zijn er secties op de lichamen verricht. Dat alles heeft bij de officier van justitie en de agenten de overtuiging opgeleverd is van een levensdelict dat zich in de relationele sfeer heeft afgespeeld. Politie en justitie hebben het onderzoek vandaag afgesloten.

Lees ook:Dood echtpaar
Lees ook:Dodelijk incident echtpaar in relationele sfeer
Lees ook:Dode man en vrouw aangetroffen
Lees ook:Politieonderzoek dode man en vrouw
Lees ook:Inbraak in horecapand Koudekerke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>