Met de hele klas naar CAS4Kids

MIDDELBURG - Een vlog-uitnodiging van The voice of Holland finaliste Isabel Provoost Met een vlog-actie roept DELTA alle Zeeuwse groep 8 leerlingen op om op een creatieve manier te vertellen hoe zij hun omgeving een beetje duurzamer willen maken. De basisscholen met de leukste vlogs winnen een bezoek met de hele klas aan CAS4Kids. Isabel Provoost geeft in haar vlog het goede voorbeeld en nodigt de winnaars uit voor haar optreden op 30 juni.

DELTA vindt het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd weten wat duurzaamheid is en hoe zij daaraan kunnen bijdragen. In Sjaak’s Scholentour komt dit onderwerp spelenderwijs aan bod en nu ook via deze duurzame vlog-actie. Uit alle inzendingen worden een aantal mogelijke winnaars geselecteerd. Met de hele klas genieten zij aan de Brouwersdam van optredens van Isabel Provoost en Ali-B. De winnende klas wordt tijdens CAS4Kids bekend gemaakt en zij krijgen een meet & greet met beide artiesten.

DELTA is al jaren als partner betrokken bij de organisatie van Concert at SEA. Door te investeren in dit prachtige evenement van formaat doet DELTA wat extra’s voor de Zeeuwse samenleving. Naast de aanwezigheid op het festivalterrein organiseert DELTA voor het derde jaar CAS4Kids. Meer informatie over de vlog-actie: www.DELTA.nl/CAS4kids.

Lees ook:Stem van Zeeland Isabel Provoost verliest finale Voice of Holland!
Lees ook:“Abdijplein Zeeuws centrum”
Lees ook:Dubbeloptreden van Trijntje Oosterhuis en Isabel Provoost tijdens Centree X-mas 2017
Lees ook:Isabel Provoost finaliste Voice of Holland!
Lees ook:Voorronde Kunstbende Zeeland in Theater de Mythe in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>