Parkinson-Inn bij SVRZ Ter Schorre

TERNEUZEN –  In SVRZ Ter Schorre in Terneuzen is vrijdag 19 mei een Parkinson-Inn. Van 14.00 tot 16.30 uur zijn Parkinsonpatiënten en hun naasten welkom aan de Bachlaan om elkaar te ontmoeten. Parkinson-Inn is een initiatief van deelnemers aan Patiënt Education Programma Parkinson en het ParkinsonNet Zeeuws-Vlaanderen. SVRZ ondersteunt dit initiatief en stelt daarvoor het grand-café beschikbaar.

De dagvoorzitter Anneke de Jong zorgt voor de opening. Het thema is Parkinson en medicatie (beleid). Dit wordt verzorgd door Christel Duerinckx, apotheker in Hulst en lid van ParkinsonNet Zeeuws Vlaanderen.

Aanmelden kan voor 12 mei bij Anke Elderson via mail of telefonisch: [email protected] / 0115-561507.

De kosten zijn €2,50 per persoon. Dat is inclusief koffie/thee.

Een Parkinson-Inn heeft tot doel Parkinsonpatiënten en hun naasten en familieleden de gelegenheid te bieden elkaar op een vast terugkerend tijdstip te ontmoeten in een informele sfeer en ervaringen met elkaar te delen. Daarbij staan begrippen als respect, acceptatie, inspiratie, steun, luisteren en begrip centraal. Dit alles in een veilige en prettige omgeving en onder het genot van een drankje. Een bijeenkomst duurt maximaal drie uur en is bij voorkeur vrijblijvend, informeel en laagdrempelig. Naast de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen zullen er regelmatig sprekers worden uitgenodigd, maar zal er ook veel activiteit plaatsvinden tijdens Parkinson-Inn bijeenkomsten. Denk aan dansen, zingen, schilderen, sportief bezig zijn, uitstapjes.

Over SVRZ SVRZ Ter Schorre is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Parkinson-Inn bij SVRZ Ter Schorre!
Lees ook:Parkinson-Inn bij SVRZ Ter Schorre!
Lees ook:Start Parkinson-Inn bij SVRZ Ter Schorre!
Lees ook:Parkinson-Inn bij SVRZ Ter Schorre
Lees ook:Patiënt Educatie Programma Parkinson in Ter Valcke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>