Controle hondenbelasting

GOES –  ”Er is in onze gemeente besloten tot het invoeren van hondenbelasting met ingang van 1 januari 2017″, aldus een woordvoerder van Goes.

“U kunt bij SaBeWa Zeeland via www.sabewazeeland.nl melden dat u een of meerdere honden heeft. Ook kunt u bellen: 088-99 95 800. Vanaf dinsdag 18 april gaan controleurs alle woningen langs. Ook zij kunnen u helpen met het aanmelden. De controle wordt uitgevoerd door het bureau Legitiem bv. Heeft u vragen? Kijkt u op www.goes.nl/hondenbelasting voor meer informatie of bel ons, 14 0113.”

Lees ook:Hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>