Glijbaan Badstrand

VLISSINGEN – De glijbaan op het Vlissingse Badstrand is weer open. Het college besloot eerder de strandglijbaan te verlengen. Hoewel de glijbaan aan alle veiligheidseisen voldoet, was er bij sommige mensen de beleving dat kinderen er te snel vanaf glijden. Met het verlengen van de glijbaan wil het college bijdragen aan een positieve en veilige strandbeleving. We wensen iedereen veel plezier met de glijbaan!

Aanpassingen

De glijbaan is onder andere verlengd, de landingsplaats is aangepast met rubberen matten en de glijbaan is opnieuw gekeurd. De kosten voor het verlengen van de strandglijbaan bedragen circa € 5.500,-. Bouwbedrijf Joziasse heeft het college aangeboden de helft van de kosten te betalen. Het college stelt dit gebaar zeer op prijs en zal de andere helft van de kosten financieren vanuit het budget voor regulier onderhoud aan speelobjecten.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Glijbaan Badstrand weer open
Lees ook:Verlenging Glijbaan Badstrand
Lees ook:Langere strandglijbaan!
Lees ook:Glijbaan Badstrand!
Lees ook:Vlissingse strandglijbaan onveilig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>