Verkeerscontrole Brouwersdam

OUDDORP – Politie, douane en belastingdienst hebben woensdagmiddag 19 april een controle gehouden op de Brouwersdam. Daarbij werden verschillende bekeuringen uitgeschreven en werd op acht auto’s beslag gelegd.

In totaal werden 51 voertuigen gecontroleerd. Op acht voertuigen werd beslag gelegd. De eigenaren hebben acht weken de tijd om nog open staande vorderingen te betalen. In totaal werd er bijna 18.000 euro aan achterstallige belastingen bij bestuurders geïnd.

Boetes

Er werden ook nog twee bekeuringen uitgeschreven. Een maal voor een gladde achterband en een maal voor een defecte uitlaat. Een bestuurder bleek nog een boete van 438 euro te moeten betalen. Deze werd ter plaatse afgerekend.

Lees ook:Politie- en belastingcontrole Tholen!
Lees ook:Mobiliteitscontrole!
Lees ook:Controle Tholen!
Lees ook:5.000 voertuigen gecontroleerd bij grote verkeerscontrole!
Lees ook:Grote controle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>