Gewonden crash

BURGH-HAAMSTEDE – Op de Recreatieverdeelweg in Burgh-Haamstede zijn afgelopen vrijdagochtend bij een ongeval twee inzittenden van een bestelbus uit de auto geslingerd.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur. De bestuurder van de bestelbus reed richting Renesse en raakte de macht over het stuur kwijt. De auto belandde hard tegen de slootkant, waarna deze over de kop sloeg en de inzittenden uit de auto werden geslingerd.

Ziekenhuizen

In de auto zaten een 18-jarige inwoner uit Renesse en een 21-jarige man uit Drunen. De Renessenaar is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Hij mocht na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten. De man uit Drunen werd met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij was aanspreekbaar.

Politieonderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en maakt een proces-verbaal op.

Lees ook:Gewonden bij ongeval!
Lees ook:Deltavlieger stort neer!
Lees ook:Buschauffeur rijdt collega de sloot in
Lees ook:Ongeluk Biervliet: 1 dode! – UPDATE!
Lees ook:Deltavlieger neergestort! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>