Opheffing geheimhouding eindrapport en dossier strandpost

VLISSINGEN – In opdracht van de Vlissingse gemeentesecretaris heeft bureau Twaalf een intern onderzoek uitgevoerd, gericht op de gevolgde procedures in het onderzoek strandpost/strandpaviljoen. De gemeenteraad heeft het rapport in vertrouwelijkheid ingezien en is hierover diverse malen in beslotenheid geïnformeerd. Inhoudelijk is het dossier nu afgerond. De gemeenteraad van Vlissingen heeft daarom gisteravond besloten om de geheimhouding op te heffen per 4 mei 2017. Daarna kan de inhoud van het rapport besproken worden in gemeenteraadsvergaderingen.

Lees ook:Informatiebijeenkomst Participatiewet & Dethon vervalt
Lees ook:Dossier Zeeuwse politie uit auto gestolen
Lees ook:COR-voorzitter bij politie ontslagen
Lees ook:Geheime gesprekken Thermphos!
Lees ook:Onderzoek integriteitskwestie Stationsplein Hulst afgerond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>