Lever uw kleine, elektrische apparaten in bij de Milieustraat voor Basketbalvereniging Marathon

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen doet ook dit jaar weer mee aan de Wecycle actie. Tot en met 31 augustus 2017 kunt u uw afgedankte, kleine elektrische apparaten en spaarlampen inleveren bij de Milieustraat voor een Vlissings goed doel: basketbalvereniging Marathon. De 25 gemeenten met de meeste punten, winnen € 1.000,- voor het goede doel. In dit geval dus de Basketbalvereniging Marathon.

Hoe werkt het precies?

Het doel van de Wecycleactie is dat zoveel mogelijk Vlissingers naar de Milieustraat gaan om hun kleine, elektrische apparaten en spaarlampen in te leveren. Op de Milieustraat kunt u via uw smartphone naar de website www.wecycle.nl/inleveren. Via GPS wordt herkend of u echt op de Milieustraat bent. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, winnen een sponsorcheque van € 1.000,- voor het lokale goede doel.

Zie voor meer informatie de pagina Wecycle inleveractie 2017.

Lees ook:Lever elektrische apparaten in bij milieustraat!
Lees ook:Wecycle-inleveractie!
Lees ook:Elektrische apparaten inleveren
Lees ook:Oude elektrische apparaten naar de Milieustraat!
Lees ook:Oude elektrische apparaten naar de Milieustraat voor Vlissings goed doel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>