Zeeuwse zakkenrollers in Opsporing Verzocht

MIDDELBURG – In het programma Opsporing Verzocht worden vandaag, dinsdag 25 april, bewakingsbeelden getoond van een duo, die een vrouw voor duizenden euro’s dupeert.

Op donderdagmiddag 29 december jl. slaan twee zakkenrollers hun slag in de winkel van Rituals aan de Langeviele. Een vrouw en een man kijken de pincode af, stelen de bijbehorende bankpas en nemen een flinke bedrag op. Van die middag in het Rituals-filiaal zijn er bewakingsbeelden. Doordat hij de pincode had afgekeken, is het voor de man geen enkel probleem om de pas te gebruiken. Bij de dichtstbijzijnde Rabobank haalt hij in totaal een paar duizend euro uit verschillende geldautomaten. Hiervan zijn ook bewakingsbeelden.

Uitzendingen

De politie is op zoek naar de man en de vrouw die getoond worden op de camerabeelden. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden deze getoond. De live uitzending is vanavond tussen 20.30 uur en 21.15 uur op NPO1. Op woensdag 26 april kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.10 uur.

Lees ook:Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht
Lees ook:Vlissingse roof in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Aandacht voor kwetsbare oudjes in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Beroving vrouw in scootmobiel in Opsporing Verzocht
Lees ook:Verdachte mishandeling meldt zich na uitzending Opsporing Verzocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>