Zenderwijzingen DELTA vallen verkeerd

MIDDELBURG – DELTA reageert maandag op de storm van reacties op de voorgenomen zenderwijzigingen. Discovery, TLC en Eurosport gaan eruit en dat valt niet goed.

Een woordvoerder: “Dank voor al jullie reacties. Net als jullie zijn ook wij en ook andere tv-aanbieders enorm teleurgesteld in de beslissing van Discovery Networks om de tarieven  van hun zenders te verdubbelen. Echter, wij weigeren onze Zeeuwse kijkers vele miljoenen extra te laten betalen voor hetzelfde product, omdat we dit niet fair vinden naar jullie als kijkers. Discovery heeft geëist dat we de zenders per 5 mei op zwart zetten Dit betreuren wij zeer en uiteraard begrijpen we de emotie hierover, het raakt ook ons. Wij blijven open staan voor gesprekken met Discovery Networks. Wanneer we de zenders weer voor een redelijk en marktconform tarief mogen uitzenden voegen we ze uiteraard graag weer toe aan ons zenderpakket.”

Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Zenderwijzigingen DELTA TV: Eurosport en Discovery verdwijnen
Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit
Lees ook:Wat verandert er op de buis bij DELTA?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>