DELTA: Gesprekken Discovery leveren niets op

MIDDELBURG – “Helaas hebben de gesprekken met Discovery in de afgelopen dagen er vooralsnog niet toe geleid dat we tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen”, meldt een DELTA-woordvoerder donderdag. Zo als het er nu uitzietr gaan onder andere Discovery en Eurosport op zwart.

“Samen hebben we gehoor gegeven aan het verzoek van onze klanten om in goed overleg tot een oplossing te komen voor het behoud van de Discovery-kanalen bij DELTA. Tot onze spijt is het niet gekomen tot het gewenste resultaat. Dit betekent dat wij de aangekondigde zenderwijzigingen doorvoeren zoals eerder gecommuniceerd. Klanten die de Giro d’Italia niet willen missen kunnen gebruikmaken van de Eurosport Player via internet. We hebben met Discovery afgesproken in gesprek te blijven en we hopen dat we in de toekomst alsnog tot een nieuwe overeenkomst kunnen komen.”

Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Zenderwijzigingen DELTA TV: Eurosport en Discovery verdwijnen
Lees ook:Zenderwijzingen DELTA vallen verkeerd
Lees ook:Consumentenbond: Zenderwijziging DELTA mag niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>