Consumentenbond: Zenderwijziging DELTA mag niet

tv kijken

MIDDELBURG - DELTA mag niet zo snel als nu gebeurt de zenders Eurosport en Discovery van de buis gooien, vindt de Consumentenbond. Die stelt vrijdag: DELTA voert zenderwijzigingen door zónder opzegmogelijkheid.  Dit mag niet! Kijk op:  http://bit.ly/2pNiPuH Een DELTA-woordvoerder: “De consumentenbond heeft dit bericht ingetrokken. Een opzegmogelijkheid is uiteraard wel mogelijk.”

Lees ook:Zenderwijzingen DELTA vallen verkeerd
Lees ook:Wat verandert er op de buis bij DELTA?
Lees ook:Zenderwijzigingen DELTA TV: Eurosport en Discovery verdwijnen
Lees ook:DELTA: Gesprekken Discovery leveren niets op
Lees ook:Eurosport ‘Home of the Olympics’ in Europa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>