Gefeliciteerd Pa

MIDDELBURG – Ook om mij heen worden de mensen ouder. En soms vergeet je in de drukte van de dag dat hhet voor hen niet altijd gemakkelijk is. Het wordt lastiger met de gezondheid en uit de directe omgeving verdwijnen steeds vaker dierbaren. Daarom is hett belangrijk om stil te staan bij hen die een dag je ouder worden en er nog wel zijn. Vandaag, vrijdag 5 mei, viert mijn vader, Piet van der Voort zijn 82ste verjaardag. Natuurlijk met mijn moeder Riet van der Voort en een lekker gebakje.

Ik ga vandaag gezellig bij ze op de koffie en blijf het bij ze vieren. Pa en ma, Piet En Riet van der Voort ik hoop dat jullie nog velen verjaardagen samen mogen vieren. In goede gezondheid. Fijne dag.

Liefs, Marcel.

Lees ook:Op naar de 50 (6): Marcel het erwtensoepkind!
Lees ook:Wat een streken (1): Het Utrecht van Piet, Riet en Marcel
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (3): Bij mijn jarige moedertje!
Lees ook:Gefeliciteerd jarig moedertje…..
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (7): En toen was er koffie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>