Veilig vliegen met drones

ZIERIKZEE – Heeft u een drone? Dan is het goed om te weten dat u om veiligheidsredenen niet overal met uw drone mag vliegen. Dit is onder andere verboden in gebieden rondom vliegvelden. Dat geldt ook bijvoorbeeld voor het gebied rondom het zweefvliegveld in Nieuw-Haamstede, dat is aangemerkt als een ‘no-fly zone’.

Lees ook:Drones verboden tijdens CAS
Lees ook:Natuurbrand Duinpolder!
Lees ook:Kidscollege Vlissingen!
Lees ook:Politie traint roofvogels om drones te onderscheppen!
Lees ook:Ook Nieuwjaarsreceptie in Schouwen-Duiveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>