Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award

GOES – Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie organiseert Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en als nieuwe partner Adriaanse van der Weel Advocaten de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’. De uitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 2 oktober in de Mythe in Goes.

Een onafhankelijke vakjury kiest de winnaar. De vakjury bestaat uit economen, mensen uit het bedrijfsleven en toonaangevende bestuurders. Zij letten dit jaar op criteria als historie van een bedrijf, bijdrage aan economische vitaliteit van Zeeland, duurzaamheid, innovatie en strategie en visie. Nadrukkelijk gaat het niet om ‘het beste familiebedrijf van het jaar’. De jury kijkt vooral naar innovatie, de gemaakte groei vanaf de start, veerkracht, manier van werken, historie en de economische waarde voor Zeeland. Op deze manier kan ieder Zeeuws familiebedrijf aanspraak maken op deze award. Nomineer kandidaten Iedereen kan een of meerdere bedrijven nomineren voor deze bijzondere award. Aanmelden kan tot en met eind augustus 2017 via www.zeelandbusiness.nl/awards. Het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. Afgelopen jaren ontvingen bouwbedrijf Fraanje, Paree B.V. en Omoda de prijs. Familiebedrijven staan bekend om hun vaak langdurige bestaan, trouwe personeelsbestand en persoonlijke contact.

Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van 2016!
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het jaar award!
Lees ook:Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>