Ervaringen uitwisselen en deskundig advies bij SVRZ

GOES – De eerste bijeenkomst voor cliënten en hun familie van de revalidatie-units is woensdag 17 mei vanaf 14.30 uur in Ter Valcke, centrum voor zorg en revalidatie in Goes.

De mening van cliënten is belangrijk om goede zorg te kunnen leveren. Dat geldt ook voor de revalidatie-units in Ter Valcke. De participatietafel is een ontmoetingspunt voor vragen, informatie en het uitwisselen van ervaringen voor cliënten van onze revalidatie-units. Het is een initiatief van SVRZ Ter Valcke in samenwerking met studenten van de Hogeschool Zeeland.

Iedere 3e woensdag van de maand organiseren we een Participatietafel.
Aanmelden is niet nodig, u bent zonder afspraak van harte welkom.

Cliënten kunnen met een teamleider, een maatschappelijk werker van de revalidatie-unit en een lid van de Cliëntenraad in gesprek gaan over zaken die hen bezighouden. Dit kunnen specifieke vragen zijn over hun eigen situatie, maar ook algemenere dingen waar zij of hun familie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen kunnen besproken worden. Cliënten kunnen met genoemde gesprekspartners ervaringen uitwisselen en deskundig advies van hen ontvangen.

 

Bij revalidatie-cliënten en hun familie bestaat vaak tijdens het stadium van behandeling, de behoefte aan informatie over hun ziektebeeld en hoe om te gaan met de gevolgen ervan. Naast het informele contact kunnen we ook bepaalde thema’s door deskundigen behandelen.

 

Over SVRZ

SVRZ Ter Valcke is een voorziening van SVRZ.

SVRZ verleent in Zeeland zorg aan kwetsbare ouderen, die als gevolg van lichamelijke klachten of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd zorg, ondersteuning of revalidatie nodig hebben.

SVRZ levert zorg vanuit kleinschalige voorzieningen, zorgcentra, specialistische centra, seniorenklinieken maar ook bij cliënten thuis.

Wij bieden een totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. SVRZ werkt samen met andere professionals en zorgorganisaties en is daardoor in Zeeland een verbindende schakel.

SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland en dus altijd dichtbij.

Kijk voor meer informatie op www.svrz.nl

 

Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!
Lees ook:Snappen wij elkaar nog wel?
Lees ook:CVA/NAH Trefpunt in SVRZ Ter Valcke: Valpreventie
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>