Werkzaamheden Oosterscheldekering

KAMPERLAND – In verband met de uitbreiding van het hoogspanningsnet zijn er tot en met eind mei werkzaamheden op een deel van de Oosterscheldekering over sluitgat Roompot en de Noordlandbrug.

De werkzaamheden zijn veelal overdag (van 7.30 tot 17.00 uur), waarbij er 1 rijbaan over een lengte van 200 m niet beschikbaar is. Tijdens de zon- en feestdagen vinden er geen werkzaamheden plaats.

De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van Joulz. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met [email protected].

Rijkwaterstaat voert van maandag 15 mei tot vrijdag 19 mei onderhoudswerkzaamheden uit op en rond de Oosterscheldekering. Daardoor is de N57 tussen de Veerse Dam en de Kraaijensteinweg in Westenschouwen ‘s nachts afgesloten tussen 20.00 uur – 6.00 uur.

Tijdens de afsluiting geldt er een omleiding via de Zeelandbrug, aangegeven via omleidingsborden. Houdt u rekening met een reistijd van 30 minuten extra.

Lees ook:Werkzaamheden Oosterscheldekering
Lees ook:Oosterscheldekering afgesloten
Lees ook:Nachtelijke afsluitingen Vlaketunnel (A58)
Lees ook:Zeelandnet gaat op zwart!!!
Lees ook:A58 tijdelijk afgesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>