Vacature burgemeester Reimerswaal

KRUININGEN –  De vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Reimerswaal is vorige maand opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 7 mei 2017 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

In totaal hebben 11 personen gesolliciteerd, te weten 3 vrouwen en 8 mannen. De leeftijd van de sollicitanten ligt tussen de 48 en 62 jaar. Alle sollicitanten zijn werkzaam of hebben ervaring in een politiek-bestuurlijke functie. 4 Sollicitanten hebben op dit moment (tevens) een betrekking in het bedrijfsleven of het maatschappelijk middenveld.

De politieke overtuiging van de sollicitanten is als volgt: CDA: 5; VVD: 4; SGP: 1; lokale partij: 1.

Met de openstelling van de vacature is de burgemeestersprocedure voor Reimerswaal gestart. De benoeming en installatie van een nieuwe burgemeester wordt voorzien in september 2017.

Lees ook:22 kandidaat burgemeesters Borsele!
Lees ook:22 sollicitanten burgemeesterspost Sluis
Lees ook:Nieuwe Vlissingse burgemeester!
Lees ook:41 burgemeesterskandidaten!
Lees ook:PVV’er nieuwe burgemeester Tholen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>