A58 afgesloten

RITTHEM – De A58 is tussen Ritthem en Middelburg-Oost van vrijdag 19 mei 21.00 uur tot maandag 22 mei 6.00 uur. Rijkswaterstaat voert dat weekend onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met 10 minuten extra reistijd. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Zie voor actuele informatie de website vanAnaarBeter.nl.

 

Lees ook:A58 tijdelijk afgesloten
Lees ook:A58 dicht tussen Yerseke en Rilland
Lees ook:Nachtelijke afsluitingen Vlaketunnel (A58)
Lees ook:Weer werkzaamheden Vlaketunnel!
Lees ook:Werkzaamheden Ritthemsestraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>