Minder ww-uitkeringen

GOES = Het aantal lopende WW-uitkeringen in Zeeland lag eind april 14% lager dan een jaar geleden. In vergelijking met maart 2017 nam het aantal lopende WW-uitkeringen met 3% af. Ten opzichte van een jaar geleden daalde het aantal lopende WW-uitkeringen in alle beroepsklassen. De beroepsklasse met de sterkste afname van het aantal lopende uitkeringen was die van de creatieve en taalkundige beroepen (-27%).

Daling WW-uitkeringen zet door

Eind april 2017 waren er in Zeeland 7.457 lopende WW-uitkeringen. Dit is een daling van 14% ten opzichte van april 2016 en een daling van 3% ten opzichte van maart 2017. De daling in vergelijking met een jaar geleden is sterker dan de landelijke afname van het aantal WW-uitkeringen van 13%. De daling van het aantal WW-uitkeringen in vergelijking met een jaar geleden is gelijk aan de landelijke daling (3%).

Daling WW-uitkeringen alle beroepsklassen

Het aantal lopende WW-uitkeringen in Zeeland liet het afgelopen jaar voor alle beroepsklassen een daling zien. Een uitzondering hierop is de beroepsklasse van de managers, waar het aantal WW-uitkeringen nagenoeg gelijk bleef in vergelijking met een jaar geleden.

 

Lees ook:Afname WW-uitkeringen
Lees ook:Afname WW-uitkeringen
Lees ook:Aantal WW-uitkeringen Zeeland in 2017 fors gedaald
Lees ook:Minder WW’ers dan vorig jaar november
Lees ook:Daling WW-uitkeringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>