Blauwe vlag Vlissingse stranden

VLISSINGEN – De Vlissingse stranden hebben deze week voor de 14e keer een Blauwe Vlag ontvangen. Dit is een internationale milieu-onderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 183 Blauwe Vlaggen toegekend, 122 jachthavens en 61 stranden.
De Vereniging voor Watertoerisme Schelde heeft voor haar jachthaven voor de 1e keer een Blauwe Vlag ontvangen.

Lees ook:Vlissingen blij met blauwe vlag voor stranden!
Lees ook:Vijf blauwe vlaggen voor Veere
Lees ook:Blauwe Vlaggen voor Badstrand en Nollestrand!
Lees ook:Blauwe Vlag Vlissingse stranden!
Lees ook:Onverwachte internationale inspectie Blauwe Vlag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>