Fietsersbond: landelijke verkiezing fietsstad

MIDDELBURG – De Fietsersbond houdt ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente. Daarvoor kunnen alle fietsende Nederlanders een eenvoudige online enquête invullen op fietsstad2018.nl.

Op verzoek van de fietsersbond, afdeling Middelburg brengt de gemeente Middelburg deze verkiezing onder de aandacht en vraagt aan de fietsers om deze enquête in te vullen. De resultaten helpen om het fietsbeleid gericht te verbeteren.

Als fietsers de enquête invullen dragen zij niet alleen bij aan een beter fietsklimaat, maar maken ze ook kans op het winnen van een elektrische fiets.

Via de enquête op fietsstad2018.nl vult men specifiek gericht op de eigen gemeente 23 vragen in over het fietsklimaat in de gemeente. De enquête kan tot het eind van de maand mei ingevuld worden. In het najaar zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

 

Lees ook:Enquête informatiebehoeften!
Lees ook:Enquête recreatieve wandelaars en fietsers
Lees ook:Enquête informatiebehoeften Middelburg!
Lees ook:Enquête ruimtelijke kwaliteit!
Lees ook:Den Bosch is betere fietsstad dan Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>