Mobiliteits experience zakelijke markt

,

VROUWENPOLDER – Zeeland Business houdt maandag 22 mei, op Landgoed Twistvliet, aan de Emmaweg 4 in Vrouwenpolder een event wat geheel in teken staat van de nieuwste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van de Zeeuwse zakelijke mobiliteit. Tijdens het event laten dealers hun nieuwste voertuigen zien, zijn er diverse demonstraties en is het mogelijk om bijvoorbeeld een off-road ritje te maken in een Landrover. Aanvang: 16.00 uur.

Belangrijk onderdeel van deze avond is de ontwikkeling op het gebied van elektrisch rijden. De avond is gratis te bezoeken door managers en ondernemers uit het Zeeuwse bedrijfsleven. Het event is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Tijdens het voorprogramma kunnen de ondernemers een off-road ritje maken met een Landrover of op de eerste elektronische off-road motorfiets of een ritje mee in een koets. Na een walking dinner worden diverse kennissessies gehouden over bijvoorbeeld de stijgende waarde van oldtimers, de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en de technologische ontwikkelingen van auto’s. Verder zijn er diverse demonstraties van o.a. elektrische laadpalen, schadeherstel en auto-onderhoud. Tevens is er ruimschoots de mogelijkheid om te netwerken, terwijl ondertussen alle deelnemende voertuigen bewonderd kunnen worden. Diverse partners stellen voertuigen beschikbaar voor deze avond. De eerste elektronische Volkswagen Golf en een off-road elektrische motorfiets zijn te bewonderen, maar ook onder andere een Kia Optima Sportswagon, een Kia Soul, de Hyundai Ioniq, een Fisker, een Jaguar, de Mazda CX-5, een Mitsubishi Outlander PHEV, de Volvo XC60, Tesla, BMW motoren en een oldtimer. Het evenement is gratis toegankelijk, maar er geldt een maximum.

Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/dib2017 Zeeland Business organiseert terugkerende netwerkevents voor de Zeeuwse ondernemer met als doelstelling ondernemers te verbinden en te inspireren.

Lees ook:Grensoverschrijdend ondernemen tussen Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers
Lees ook:Zeeland rijdt elektrisch!
Lees ook:Duurzaam vervoer!
Lees ook:Road2theWorld startpunt voor internationaal ondernemen!
Lees ook:Hulster zonnetrein!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>