Stap dichterbij uitvoering Sloeweg-Bernhardweg

MIDDELBURG - De overeenkomst tussen de Provincie Zeeland en de Tractaatweg BV is deze week ondertekend door gedeputeerde Harry van der Maas, projectdirecteur Ton Vrijdag en General manager Thijs Gilde. Namens de Provincie Zeeland gaat de Tractaatweg BV aan de slag met de uitvoering van de Sloeweg. De BV is vanaf nu officieel belast met de uitvoering van twee projecten: het knooppunt Sloeweg- Bernhardweg en de Tractaatweg.

Harry van der Maas: ”Weer een stap in de realisatie van een vlotte en veilige verbinding tussen Goes en Gent.”

Op 16 december 2016 hebben Provinciale Staten van Zeeland besloten om drie viaducten te laten bouwen op de kruising Sloeweg- Bernhardweg. Er is gekozen voor de Stervariant. De verkeerslichten op het kruispunt komen te vervallen. Planning is dat het knooppunt in 2019 gereed is.

Voorlopig is het werk nog in voorbereiding. Op 19 mei en 22 mei 2017 worden op verschillende locaties rondom het kruispunt proefophogingen gedaan. Een graafmachine gaat in het veld aan de slag. Er wordt gekeken naar de zettingen in de ondergrond. Dit betekent dat de machines in twee dagen grote hopen zand maken. De aannemer monitort na verloop van tijd het inklinken van het zand. Verkeer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Lees ook:Sloeweg-werkzaamheden gestart
Lees ook:Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg
Lees ook:Uitleg werkzaamheden Sloeweg
Lees ook:Werkzaamheden knooppunt Sloeweg
Lees ook:Sloeweg volledig beschikbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>