Sabewa: Let op vervaldata

TERNEUZEN – De laatste vervaldag voor het betalen van de belastingaanslag is woensdag 31 mei. Sabewa Zeeland attendeert inwoners op vervaldata om te voorkomen dat zij te laat betalen en daardoor te maken krijgen met aanmaningskosten.

Digitale aanslag in Berichtenbox
Wie zich heeft aangemeld voor de BerichtenBox op MijnOverheid ontvangt de belastingaanslag enkel digitaal. De Berichtenbox is te vinden op mijnoverheid.nl. Daar logt u in met uw DigiD-inlognaam en –wachtwoord. Onder Instellingen kunt u aanvinken van welke organisaties u digitale post wilt ontvangen. U kunt ook aangeven of u een melding (e-mail) wilt krijgen op het moment dat er een nieuw bericht in de Berichtenbox is geplaatst. In het menu-onderdeel Berichtenbox vindt u de correspondentie van de door u aangevinkte organisaties.

Lees ook:Belastingaanslag niet ontvangen? Check uw berichtenbox
Lees ook:Gecombineerde belastingaanslagen Sabewa
Lees ook:Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen
Lees ook:Verloopt uw reisdocument?
Lees ook:Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>