Aanrijding Middelburg

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding afgelopen maandag rond 09.15 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Middelburgse Churchilllaan.

Een 78-jarige man uit Middelburg stond naast zijn auto toen een automobilist vanuit parkeerstand tegen zijn auto reed. Het slachtoffer kwam met zijn voet bekneld te zitten in de wielkast en werd enkele meters meegesleurd. De veroorzaker reed weg. Een vrouw schoot te hulp en overhandigde het kenteken van de weggereden auto. De politie bezocht de 83-jarige auto-eigenaar uit Middelburg en nam hem mee naar het bureau voor een verklaring. De eigenaar ontkende dat hij een aanrijding had veroorzaakt. Zijn auto was wel beschadigd. De zaak is nog in onderzoek en daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen van dit ongeval en specifiek naar de vrouw die de 78-jarige man geholpen heeft.

Bent u getuige van het ongeval?
Bel dan met het basisteam Walcheren via telefoonnummer 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Vermeld hierbij zaaknummer 2017123669.

Lees ook:Wielrenner rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Aanrijding Terneuzen
Lees ook:Aanrijding nabij Nieuwerkerkse supermarkt!
Lees ook:Doorrijder na aanrijding in Middelburg!
Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>