Cinema Middelburg pakt flink uit

 

MIDDELBURG – Bij Cinema Middelburg pakken ze flink uit wat betreft pakkende films. Onder andere tot en met maandag 5 juni A United Kindom.

A United Kingdom

De Botswaanse prins Seretse Khama veroorzaakt een internationale opschudding in de jaren ’40 wanneer hij met een blanke Londense vrouw trouwt.

VS, Verenigd Koninkrijk, 2016
Duur: 111 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien tot en met maandag 5 juni

Koop hier een e-ticket >  

LionGebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte.

Te zien vanaf donderdag 1 juni.

Koop hier een e-ticket >  

[http://]
Down to Earth

Rolf en Renata trekken vijf jaar lang met hun drie kinderen over de hele wereld, van Peru tot Namibië, van Noord-Amerika naar een afgelegen eiland bij Australië. Als hun reis begint in Upper Michigan waar ze bevriend raken met indianen, beseffen ze nog niet dat dit het begin is van de reis van hun leven. De gesprekken die ze voeren met stamhoofden en wijzen leggen ze vast in 200 uur film. Van dat materiaal maakten de selfmade filmmakers Down to Earth, een film die indruk maakt. De Earth keepers weten als geen ander hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is om de aarde te koesteren.Opnieuw te zien vanaf donderdag 1 juni.

Koop hier een e-ticket > 

Lees ook:A United Kingdom bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi en veel meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:De Oscar voor Beste Film Moonlight bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg: Het Finland van Aki Kaurismäki – The Other Side of Hope

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>