Fase 3 Plan Veerhaven

TERNEUZEN – De gemeente Terneuzen houdt vandaag, vrijdag 9 juni van 20.30 uur tot 22.00 uur een inloopavond over de realisatie van fase 3 van het Plan Veerhaven en Omgeving. Een gemeentewoordvoerder: “In deze fase realiseren wij de inrichting van de pieren en de realisatie van de scheepsspottersplek.

Tijdens deze inloopavond kunt u de ontwerpen van de verschillende onderdelen van fase 3 inzien. De projectgroepleden en wethouder Van Hulle zijn daarbij aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. De inloopavond vindt plaats in Hotel Golden Tulip L’Escaut, in de Westerscheldezaal, Scheldekade 65 in Terneuzen.

In 2015 heeft de gemeenteraad van Terneuzen ingestemd met de realisatie van het Stedenbouwkundig Plan Veerhaven en Omgeving. Inmiddels zijn de eerste twee fasen van het project gerealiseerd: verbetering van de aansluiting van de Nieuwstraat op het projectgebied bij de Westbeer, opwaardering van het strandje en de aanpassing van verschillende verbindingen tussen de stad en de Scheldeboulevard.”

Lees ook:Veerhaven Terneuzen!
Lees ook:“Aankoop Veerhaven”
Lees ook:Herinrichting omgeving Veerhaven!
Lees ook:Start verkoop Rittenburg fase II
Lees ook:Stimulans eigen woning door gevarieerd aanbod en bouwgrond in erfpacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>