Beperkte naaktrecreatie

SLUIS - In de gemeente Sluis is er de mogelijkheid om naakt te recreëren. Dit mag tussen de paalhoofden 20 en 23 (Walendijk, Groede, zie afbeelding). Op de stranden staat de locatie voor naaktrecreatie ook met borden aangegeven.

 

Een gemeentewoordvoerder: “Wanneer er buiten de paalhoofden 20 en 23 naakt wordt gerecreëerd is de politie bevoegd een proces verbaal op te maken. Het komt geregeld voor dat er onjuiste informatie op websites staat over een gedoogbeleid op de andere stranden omtrent naaktrecreatie, deze informatie klopt ni

Lees ook:Naaktrecreatie op aangeduide locaties
Lees ook:Sluis jaagt op wildnaaktzonners…
Lees ook:Naaktrecreatie enkel toegestaan op aangeduide locaties in Sluis!
Lees ook:Vierduizend handtekeningen voor behoud van naaktstrand
Lees ook:Zeeuwse meningen (24): Komt er teveel drugs aan land in Zeeland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>