Werkzaamheden provinciale weg N255

WISSENKERKE – H4A Infratechniek BV voert in de avond en nacht van 12 op 13 juni tot en met 7 op 8 juli voert in opdracht van de provincie Zeeland werkzaamheden uit aan de provinciale weg N255 op de volgende locaties:

Fase 1:
Tussen viaduct Kortgeenseweg en rotonde Hoveijn (Wissenkerke), avond/nacht maandag 12 op dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 23 op zaterdag 24 juni:
Het asfalt op de hoofdrijbaan wordt vernieuwd tussen 19.00 uur en 6.00 uur. Tussen 6.00 uur en 19.00 uur en het gehele weekend (vanaf zaterdag 6.00 uur tot maandag 19.00 uur) is de N255 geopend voor het verkeer.

Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten tijdens de hierboven genoemde tijden. Het verkeer wordt omgeleid via de Kortgeenseweg en de Provincialeweg via Geersdijk v.v. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.

Fase 2:
Tussen de provinciale weg N256 (1e Deltaweg) en viaduct Kortgeenseweg, avond/nacht maandag 26 op dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 7 op zaterdag 8 juli

2017:
Het asfalt op de hoofdrijbaan wordt vernieuwd tussen 19.00 uur en 6.00 uur. Tussen 6.00 uur en 19.00 uur en het gehele weekend (vanaf zaterdag 6.00 uur tot maandag 19.00 uur) is de N255 geopend voor het verkeer. Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten tijdens de hierboven genoemde tijden. Het verkeer wordt omgeleid via de Oudedijk, Molendijk en Kortgeenseweg v.v. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.

Het is niet te voorkomen dat ten gevolge van deze werkzaamheden enige hinder zal worden ondervonden betreffende bereikbaarheid van aangrenzende percelen. Er zal echter zoveel mogelijk worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken. Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen.

Mocht u hierover opmerkingen hebben vernemen wij dit graag.

Contactpersonen: H4A dhr. D. van Duivendijk, tel. 06-20002495 of Provincie Zeeland dhr. P. Sturm 06-40836502

Lees ook:Werkzaamheden provinciale wegen!
Lees ook:Asfalteren Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Weekendafsluiting N61!
Lees ook:Weekendafsluiting N61!
Lees ook:Werkzaamheden aan de N289 Kruiningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>