Vlissingse Haringparty doneert flink aan goede doelen

VLISSINGEN – Bij de Vlissingse Haringparty is afgelopen donderdag een flink bedrag ingezameld voor verschillende goede doelen: Phila Agaat, Vrienden van Sophia en Humanitas Kinderkamp. De veiling van het eerste Vlissingse vaatje haring leverde een bedrag van € 5.500,- op.

In totaal is er met de verkoop van tickets, de veiling en verloting van kunstwerken en sponsorbijdragen € 9.250,- ingezameld. De opbrengst van één kunstwerk kwam ten goede aan Mission to Seafarers. Tijdens de Vlissingse Haringparty was er speciale aandacht voor Bert van Hoepen. De voormalig directeur vastgoed van de Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen werd in het zonnetje gezet vanwege zijn vijftien jaar lange steun bij het organiseren van de Vlissingse Haringparty. Culinaire netwerkgelegenheid De Haringparty Vlissingen is zowel een culinaire netwerkgelegenheid als een goede-doelenevenement. Het evenement werd dit jaar voor de negentiende keer georganiseerd door Lions Club Vlissingen in samenwerking met achttien sponsors. Meewerkende kunstenaars Maar liefst negen kunstenaars stelden hun werken ter beschikking aan de veiling en verloting. Deelnemende kunstenaars waren: Lex de Meester, Frank van der Meijden, Hein Naerebout, Jos Pielage, Bob Pingen, Jan de Quelery, Leon Riekwell, Nathalie van Terheijden en Ludo van Well. Organisatie en sponsoren De Haringparty wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep van sponsoren. Bij deze editie bestond deze uit: Access World Amels Auto Poppe C-Port Damen Golden Tulip Strandhotel Westduin Havenwerk BV Rabobank Walcheren/Noord-Beveland Scheepswerf Reimerswaal Schipper Groep Sligro Food Group Stoffels Bleijenberg STT B.V. / ZMC B.V. Supermaritime Nederland Yellow and Finch Publishers VDS Staal- en Machinebouw Vesta Terminal Flushing B.V. Zeeland Seaports _____________________________

Lees ook:Haringparty Veere
Lees ook:Kreeft is 6200 euro waard
Lees ook:Aardige binnenkomer Vlissingse burgemeester René Roep
Lees ook:Lions Club biedt cheque aan voor Scheldekraan!
Lees ook:Afrika actie restaurant Waterfront loopt goed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>