Jaarrekening en kadernota Sluis

 SLUIS - Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis heeft de kadernota 2018-2021 gepresenteerd. Naast de kadernota verschenen onlangs  ook de Jaarstukken 2016. Het college presenteert een sluitend meerjarenperspectief met budgettaire ruimte voor de komende jaren. Een aanzienlijk deel van de ambities uit het coalitieakkoord van drie jaar geleden is gerealiseerd of kan worden afgerond in de komende periode.

Het vaststellen van de jaarstukken en de kadernota gebeurt door de gemeenteraad. De stukken die het college vandaag presenteert, worden behandeld in de raadsbrede commissie Samenleving/Middelen op 15 juni aanstaande en de besluitvormende raadsvergadering op 29 juni aanstaande. Beide vergaderingen zijn openbaar en vangen aan om 19:30 uur in de raadzaal van het Belfort in Sluis.

-> De stukken vindt u op https://www.mijnbabs.nl/BabsonlineSluis/Agenda.aspx?cmd=selagenda&agendaid=IBABS-100074305&FoundIDs=#result (agendapunt 6 en 9)

Lees ook:Sluis: Jaarrekening en kadernota
Lees ook:Jaarrekening Sluis
Lees ook:Begroting Sluis 2013: “Nieuw financieel evenwicht!”
Lees ook:Vlissingse jaarrekening afgekeurd!
Lees ook:Sluis: Begroting 2016!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>