Diner ‘Makan voor Maluku’

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen heeft op het gebied van internationale samenwerking een stedenband met Ambon in Indonesië. De gemeente subsidieert en ondersteunt de particuliere Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon (SSVA). Via deze stichting worden er in Ambon gezamenlijk diverse projecten uitgevoerd op het gebied van gezondheidszorg, milieu en economie.

Medische hulp

De SSVA zendt elk jaar medische teams uit naar Ambon om daar ingrepen te doen op uiteenlopende gebieden. Zoals staar, lipspleten en urologische aandoeningen. SSVA organiseert jaarlijks diverse activiteiten om de uitzending te kunnen bekostigen.

Verrassingsdiner in de Timmerfabriek

Zo kunt u op zondag 2 juli 2017 genieten van een ‘Verrassingsdiner op topniveau’ in de Timmerfabriek in Vlissingen. De ontvangst is vanaf 19.00 uur, kosten zijn € 85,- per persoon (wijn is inbegrepen). Van dit bedrag gaat € 15,- per couvert naar de SSVA. U kunt zich tot en met 25 juni aanmelden op de website van de Timmerfabriek.

Lees ook:Diner Makan voor Maluku
Lees ook:Ontmoetingsavond Vlissingen-Ambon!
Lees ook:SouMiKou wandeltocht
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor Mary de Lima-Latuheru
Lees ook:Benefietconcert voor Ambon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>