Onderstroom: Cirque Pardi en nog veel meer

VLISSINGEN - Circusworkshop van Cirque Pardi en nog veel meer kinderactiviteiten tijdens Festival Onderstroom Festival Onderstroom op de Vlissingse Boulevard.. Het straattheater, de muziek en de tentjesvoorstellingen zijn voor zowel jong als oud leuk om te bezoeken. Elk jaar zijn er ook een aantal voorstellingen speciaal gericht op kinderen en daar voegt het festival voor de editie 2017 workshops aan toe, waaronder een Circusworkshop van Cirque Pardi en een Workshop Magic door street magician Pau Segalés.

Circusworkshop In de grote tent van Cirque Pardi in het Festivalhart kunnen kinderen van alle leeftijden en hun papa’s en mama’s zaterdag 8 juli van 14.00 tot 16.00 uur terecht voor een circusworkshop. Wil je acrobatiek leren of wil je eens jongleren, dan is dit is je kans. En misschien leer je zelfs wel koorddansen. Het is een doorlopende workshop, dus je kunt ook na 14.00 uur gewoon binnenwandelen om direct mee te doen met allerlei leuke activiteiten. Workshop Magic Street magician Pau Segalés leert zaterdag 8 en zondag 9 juli om 14.30 en 15.30 uur kinderen de fijne kneepjes van het illusionisme in het Festivalhart.Binnen de kortste keren goochelen de kinderen er lekker op los! Nog meer workshops en -activiteiten Naast deze twee activiteiten kunnen kinderen ook nog zelf aan de slag met het maken van kunstwerken bij Art To Take, knutselen met schelpen en zelf muziekinstrumenten maken in het Festivalhart. Kindervoorstellingen In het festivalhart zijn er 8 en 9 juli een aantal speciaal op kinderen gerichte voorstellingen waaronder Teddy Retraite – een voorstelling over zieke beren die wel een knuffel kunnen gebruiken. Ook keert Lejo terug naar het festival. Dit handpoppetje is in Nederland vooral bekend van Sesamstraat, maar trekt wereldwijd ook veel bekijks. Straattheaterweekend Het straattheater is altijd een grote hit bij kinderen. 8 juli zijn er allerlei mobiele straattheateracts in de binnenstad en is er een vaste speelplek op het Bellamypark. Op 8 en 9 juli is er ook volop straattheater op de boulevard. Festival Onderstroom Festival Onderstroom vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juli op de boulevard van Vlissingen. Het Festivalhart ligt bij hotel Britannia. De boulevard vormt 8 en 9 juli het decor voor het Straattheaterweekend en op zaterdag is er ook een straattheaterprogramma in de binnenstad van Vlissingen. Meer informatie over het programma staat op festivalonderstroom.nl. Organisatie Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek. Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

Foto: pr

Lees ook:Onderstroom-gevoel al een week eerder
Lees ook:Volop straattheater bij Festival Onderstroom
Lees ook:Onderstroom!
Lees ook:Onderstroom: Messenwerpsensatie!
Lees ook:Bijzondere act Onderstroom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>