De Oscar voor Beste Film Moonlight bij Cinema Middelburg

 MIDDELBURG – Oscarwinnaar Moonlight is vrijdag 30 juni te zien vanafaf 19.00 uur bij Cinema Middelburg.

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent.


Duur: 110 minuten, Nederlands ondertiteld

Opnieuw te zien vanaf vrijdag 30 juni om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >   

De Oscar voor Beste Film: Moonlight

Lady Macbeth 

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Te zien tot en met dinsdag 4 juli om 20.00 uur

Koop hier een e-ticket >  

20th Century WomenSanta Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen. Hulp – ook bij de opvoeding – krijgt ze van Abbie en Julie, twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie.

Te zien tot en met maandag 3 juli om 14.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

[http://]
Deze zomer 4 reprises met Moonlight, Jackie, La La Land en I, Daniel Blake.  

Koop hier een e-ticket > 

Lees ook:Cinema Middelburg: Het Finland van Aki Kaurismäki – The Other Side of Hope
Lees ook:A Bras Ouverts bij Cinema Middelburg
Lees ook:Moonlight: De Oscarwinnaar voor beste film bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi en veel meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>