Volop straattheater bij Festival Onderstroom

VLISSINGEN – Ook dit jaar is straattheater een belangrijk onderdeel van Festival Onderstroom. 8 juli is er straattheater in de binnenstad van Vlissingen. 8 en 9 juli is er straattheater op de boulevard. Alle dagen is er ook volop straattheater in het Festivalhart aan de boulevard. Leuk voor het hele gezin!

8 juli: Winkelstraten en Bellamypark Zaterdag 8 juli van 13.00 tot 17.00 uur is er Straattheater in de winkelstraten en op het Bellamypark. Het winkelend publiek wordt verrast met allerlei mobiele acts die zich door de stad bewegen. Op het Bellamypark staan grotere vaste voorstellingen zoals Compagnie Sôlta.

 

8 en 9 juli Boulevard Het hele weekend is er van 13.00 tot 17.00 uur ook straattheater op Boulevard Bankert en Boulevard Evertsen. Potsenmakers, straatgein en volop acrobatiek. Een van de toppers in dit programma is Tutti in Valigia. Spektakelstukken en straattheater in het Festivalhart Maar daar houdt het niet op met het straattheater.

Er is 7 t/m 9 juli dagelijks straattheater in het Festivalhart. Van kleine, verrassende acts tot grote spektakelstukken met trapezes. Op zondagavond wordt het straattheater hier afgesloten met een indrukwekkende voorstelling van Sol bémol om 20.00 uur. Bij hun voorstelling bouwen ze langzaam een kunstwerk van piano’s.

Voor een compleet overzicht van het straattheater, zie festivalonderstroom.nl/categorie/straattheater.

Festival Onderstroom Festival Onderstroom vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juli op de boulevard van Vlissingen. Het Festivalhart ligt bij hotel Britannia. De boulevard vormt 8 en 9 juli het decor voor het Straattheaterweekend en op zaterdag is er ook een straattheaterprogramma in de binnenstad van Vlissingen.

Meer informatie over het programma staat op festivalonderstroom.nl.

 

Lees ook:Onderstroom: Cirque Pardi en nog veel meer
Lees ook:Onderstroom!
Lees ook:Onderstroom-gevoel al een week eerder
Lees ook:Onderstroom: Messenwerpsensatie!
Lees ook:Onderstroom start!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>