NL-Alert

MIDDELBURG - NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid voor op de mobiele telefoon. Met NL-Alert kan de overheid mensen in de directe omgeving van een noodsituatie met een tekstbericht informeren. In het bericht staat specifiek wat er aan de hand is en wat u op dat moment het beste kunt doen.
Heeft u uw telefoon nog niet ingesteld voor NL-Alert? Ga dan nu naar de NL-Alert instelhulp en kijk hoe u uw mobiel kunt instellen. Veel telefoons zijn tegenwoordig al automatisch ingesteld.

Controlebericht

Maandag 3 juli 2017 rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Aan de hand van dit bericht kunt u nagaan of uw mobiel juist staat ingesteld om NL-Alert te ontvangen. In het bericht is duidelijk aangegeven dat het om een controlebericht gaat en dat u dus niets hoeft te doen.
Als u het bericht ontvangt, weet u zeker dat uw mobiel juist is ingesteld voor NL-Alert.

Zeeland Veilig

Wat kunt u zelf voor uw eigen veiligheid en die van anderen doen, in een (dreigende) noodsituatie? Kijk op de website www.ZeelandVeilig.nl voor meer informatie.

Lees ook:NL-Alert controlebericht
Lees ook:Controlebericht NL-Alert!
Lees ook:NL-alert
Lees ook:Controlebericht NL-Alert!
Lees ook:NL-Alert al ingesteld op je mobiele telefoon?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>