Beweging in de Bierkaai: overeenkomsten ondertekend

HULST -  Wethouder Diana van Damme – Fassaert ondertekent dinsdag 4 juli namens de gemeente Hulst twee overeenkomsten over de Nieuwe Bierkaai te Hulst. Het betreft een overeenkomst voor deelgebied 7, zijnde het ’s-Gravenhofplein én een overeenkomst voor deelgebied 8, zijnde de locatie van Action.

Beide overeenkomsten worden gesloten met Ontwikkelcombinatie ’s-Gravenhofplein BV. Deze BV is speciaal opgericht om verschillende deelgebieden van het herstructureringsproject De Nieuwe Bierkaai in Hulst tot ontwikkeling te brengen. De ontwikkelcombinatie bestaat uit Aannemersbedrijf Van der Poel BV, Kindt en Biesbroeck Vastgoed BV en Biesbroeck Beheer BV.

In de overeenkomsten spreken partijen met elkaar af dat de ontwikkelaar een bouwplan opstelt en dat de gemeente de betreffende grond voor de ontwikkelaar beschikbaar houdt. Pas nadat de gemeente een vergunning voor het bouwplan van de ontwikkelaar heeft verleend, wordt een verkoopovereenkomst gesloten om de grond aan de ontwikkelaar over te dragen.

De ontwikkelaar is voornemens om voortvarend aan de slag te gaan met het opstellen van de benodigde bouwplannen. De planning is om te starten met een bouwplan voor deelgebied 7, het ‘s-Gravenhofplein. Als alles soepel verloopt, kan in het voorjaar 2018 worden gestart met de uitvoering van dat bouwplan. Kort daarna volgt dan de realisatie van een bouwplan in deelgebied 8, de locatie waar nu de Action is gevestigd. In het bouwplan voor deelgebied 8 wordt een parkeergarage opgenomen. Deze is groot genoeg om ook te voorzien in de benodigde parkeerplaatsen voor deelgebied 7.

Lees ook:Overeenkomst Hulster project
Lees ook:Nieuwbouw Hulst
Lees ook:ALDI Hulst verhuist!
Lees ook:Overeenkomst Hulst & De Bourdondiër!
Lees ook:Najaarskermis Hulst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>